Gratien&Meyer Cuvée Flamme Cremant
Dar 1864 m. senuose Saumur kalvos kalkakmenio galerijose Alfredo Gratieno įkurti net 5 km besidriekiantys vyno rūsiai su greta plytinčiais 20 ha vynuogynų nuo pat pradžių džiugino skonio gurmanus unikaliais putojančiais potyriais.
Vėliau skverpdamasis į pačią Šampanės regiono širdį, Alfredas sutiko Jean Albert Meyer - iš Alzaso regiono kilusį talentingo vyndario sūnų, kuris pasižymėjo identišku atsidavimu šampano amatui, entuziazmu ir novatorišku požiūriu į verslą.
Šių dviejų puikių vyno asų duetas netruko išpopuliarėti, tad jau 1884 metais sujungę jėgas jie pradėjo dirbti Chateau Gratien pilyje. Sėkmingas Mayer verslo valdymas, kai po Gratien mirties jis perėmė visą šampano namų vairą, užtikrino, jog 1896 metais įgautas jungtinės pavardės pavadinimas, tampant Gratien - Mayer šampano namais.
Pagrindinis šių namų išskirtinumas - neeilinė pagarba tradicijoms ir išlaikomi autentiški gamybos metodai, tokie kaip brandinimas natūralaus ąžuolo statinėse, precizika atrenkant tik pačios aukščiausios kokybės vynuoges bei alchemiškai subtilus ir kruopščiai prižiūrimas visas gamybos procesas.
Pagamintas klasikiniu dvigubos fermentacijos metodu ir brandintas net 36 mėnesius šis Gratien&Meyer Cremant atveria netikėtai gurmanišką ragavimo potyrį.